Chyba czas na letnie, bo u nas 7 na plusie. (żartuję)
szukam transportu Poznań-Piotrków tryb, 01.06
Zwiń
X
-
szukam transportu Poznań-Piotrków tryb, 01.06
witam, jak w temacie
poszukuję transportu dla siebie z Poznania do Piotrkowa - jakoś w godzinach porannych lub nawet wczesnoporannych (moje auto zostało właśnie w Piotrkowie i dziś go rozbebeszają w polecanym na forum warsztacie i pakują klimę, dobrze że tego moje oczy nie widzą... )
jeśli ktoś z Was jedzie albo zna kogoś, kto będzie jechał w ten piątek (01.06.) rankiem do Piotrkowa Tryb. lub gdzieś w okolice np. Bełchatów, Rzgów czy okolice któregoś dworca PKP w Łodzi, to chętnie dołaczę - proponuję udział w kosztach paliwa lub dowolną formę płatności wymaganą przez kierownika np. czteropaki/połówki jako jednostka płatnicza potrzebuję być w Piotrkowie nie później niż w południe.
jakby co to poproszę o PW z nr tel.
-
-
Re: szukam transportu Poznań-Piotrków tryb, 01.06
Zamieszczone przez czernobylwitam, jak w temacie
poszukuję transportu dla siebie z Poznania do Piotrkowa - jakoś w godzinach porannych lub nawet wczesnoporannych (moje auto zostało właśnie w Piotrkowie i dziś go rozbebeszają w polecanym na forum warsztacie i pakują klimę, dobrze że tego moje oczy nie widzą... )
jeśli ktoś z Was jedzie albo zna kogoś, kto będzie jechał w ten piątek (01.06.) rankiem do Piotrkowa Tryb. lub gdzieś w okolice np. Bełchatów, Rzgów czy okolice któregoś dworca PKP w Łodzi, to chętnie dołaczę - proponuję udział w kosztach paliwa lub dowolną formę płatności wymaganą przez kierownika np. czteropaki/połówki jako jednostka płatnicza potrzebuję być w Piotrkowie nie później niż w południe.
jakby co to poproszę o PW z nr tel.
moze spota jak bedziesz?
gdzie ci to robia? tzn w którym zakładzie?Octavia FWD 370KM/460Nm + NX
ET 14,607 - Bemowo 2011
ET 13,482 - Ryki 2012
ET 13,014 - Ełk 2013
ET 12,939 - Ryki 2015
0-200km/h - 13,2s
2 v-ce Mistrz Polski FWD TURBO PROFI 2015 1/4Mili
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Enriquezarturo_freestyl,
A kiedy my jakiegoś spota walniemy?
Ciekawe masz auto i chętnie bym looknął na to cudo :idea:Octavia FWD 370KM/460Nm + NX
ET 14,607 - Bemowo 2011
ET 13,482 - Ryki 2012
ET 13,014 - Ełk 2013
ET 12,939 - Ryki 2015
0-200km/h - 13,2s
2 v-ce Mistrz Polski FWD TURBO PROFI 2015 1/4Mili
Komentarz
-
Komentarz